El blog d'en Gallego
|  contrast   intranet

Documents més recentsDocuments

L'Informe general presentat per Joan Carles Gallego a l'11è Congrés de CCOO de Catalunya ha estat aprovat amb el 94,8% dels vots

Al Palau de Congressos de Barcelona.


Intervencions

Intervenció a l'acte d'homenatge a Josep Fontana (revista 'Perspectiva' FSC CCOO i Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya 29/05/2019

Intervenció a l'acte d'homenatge a Josep Fontana, organitzat per la revista 'Perspectiva' de l'FSC CCOO i la Fundació Cipriano García, una conversa entre Angelina Puig, Paola lo Cascio i Joan Carles Gallego


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'inauguració de l'exposició 'Teresa Pàmies. Tot és en els llibres'

Teresa Pàmies, més enllà del valor de la seva obra literària, representa el compromís polític i social, el pensament lliure i creatiu, la memòria que vol explicar i entendre el present, el paper no subordinat de la dona i la reivindicació d'un feminisme rigorós, el valor de la militància, la camaraderia i la responsabilitat. Una trajectòria vital que connecta amb el compromís i els valors de moltes dones i homes que són el cos i la força col·lectiva del sindicat.


Intervenció de Joan Carles Gallego a la inauguració de l'11 Congreso confederal de CCOO

Intervenció de Joan Carles Gallego a la inauguració de l'11 Congreso confederal de CCOO (29/06/17)


Presentació de l'enquesta a l'afiliació sobre opinions i actituds sociopolítiques

CCOO ha presentat una enquesta elaborada pel seu CERES (Centre d'Estudis i Recerca Sindicals) sobre opinions i actituds sociopolítiques de l'afiliació de CCOO de Catalunya. És una consulta telemàtica resposta per més de 9.000 persones que mostra dades interessants del que opinen els afiliats i les afiliades del primer sindicat de Catalunya sobre temes socials i polítics, i que són una bona mostra de la classe treballadora catalana.


Assemblea conjunta de delegats/des per millor ocupació, salaris i pensions

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades abans de l'assemblea conjunta de delegats i delegades de CCOO i D'UGT per per millor ocupació, salaris i pensions. (23/02/17)


Salutació de Joan Carles Gallego a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos

Salutació de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, a l'acte final de la Marxa Pagesa, convocada per Unió de Pagesos per defensar la dignitat de la pagesia, així com per reivindicar el reconeixement de l'activitat agrària i la necessitat de renovar el contracte de la societat amb el camp en la conjuntura del canvi social i polític que viu Catalunya. (28/01/17)


Intervenció de Joan Carles Gallego durant la presentació de la candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya

Intervenció de Joan Carles Gallego (a partir del minut 1:35:00) durant la presentació de la candidatura de Javier Pacheco a la Secretaria General de CCOO de Catalunya. (30/11/16)


Declaracions de Joan Carles Gallego a la manifestació del 19-N #EsPotFerAra

Declaracions de Joan Carles Gallego a la manifestació del 19 de novembre que, amb lema #EsPotFerAra, ha reclamat uns pressupostos de la Generalitat que siguin socials i destinats a atendre les necessitats reals de les persones.


Roda de premsa conjunta sobre els pressupostos de la Generalitat per al 2017

Feta a Barcelona el divendres 28 d'octubre de 2016.


Roda de premsa de Joan Carles Gallego sobre la renovació de la Secretaria General

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, ha valorat en roda de premsa la reunió del Consell Nacional, en què s'ha explicat el procés de renovació de la Secretaria General, davant la proximitat de l'11è Congrés. Segons els Estatuts del sindicat, Joan Carles Gallego podia optar a un tercer mandat extraordinari, però la seva decisió, atesa la bona marxa del sindicat, ha estat la de no presentar-s'hi. (26/10/16)


Assemblea de delegats i delegades de CCOO de Catalunya

Amb el lema “Fem CCOO, fem solidaritat”, l'assemblea de delegats i delegades de CCOO de Catalunya ha coincidit amb l'inici del curs sindical i amb la finalització del procés de concentració d'eleccions sindicals. S'ha aprofitat la trobada de l'actiu sindical per marcar prioritats i donar un fort impuls a l'estratègia de mobilització sindical i social. (19/10/16)


Manifestació del 6 d'octubre a Barcelona pel treball digne. Declaracions de Joan Carles Gallego

Declaracions de Joan Carles Gallego a la roda de premsa conjunta sobre la manifestació del 6 d'octubre a Barcelona pel treball digne.


Intervenció a l'acte de commemoració del 40è aniversari de la Diada celebrada l'any 1976 a Sant Boi.

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte institucional convocat per l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat per commemorar el 40è aniversari de la Diada celebrada l'any 1976. Amb el lema 'Una Diada per a la història', la trobada ha reivindicat l'esperit plural i integrador d'aquella massiva concentració.


Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació dels comptes 2015 de CCOO a la Sindicatura de Comptes

Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació dels comptes 2015 de CCOO a la Sindicatura de Comptes


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte central del 40è aniversari de l'Assemblea de Barcelona

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte commemoratiu del 40è aniversari de l'Assemblea de Barcelona per recuperar la memòria col·lectiva i el paper de desenes de milers d'homes i dones que van contribuir a la recuperació de la democràcia i a la consolidació de CCOO com l'organització social més important. (11/07/16)


Intervenció de Joan Carles Gallego a la UPEC, 2016

Dimecres. 29 de juny de 2016 a Barcelona.


Valoració de CCOO de Catalunya dels pressupostos de la Generalitat

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general, i d'Alfons Labrador, director d'Estudis, en què valoren els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.


Compareixença posterior a la signatura del conveni de col·laboració entre CCOO-FSC-UPIFC

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i de Lluís Salom, secretari d'Organització de la UPIFC, en la compareixença posterior a la signatura del protocol de col·laboració sindical mútua entre CCOO de Catalunya i la seva Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) i el Sindicat de la Imatge UPIFC (Unió de Professionals de la Imatge i la Fotografia de Catalunya). (01/06/16)


Discurs de Joan Carles Gallego en l'acte del Primer de Maig del 2016

Discurs de Joan Carles Gallego en l'acte del Primer de Maig del 2016.


Declaracions de Joan Carles Gallego a la roda de premsa conjunta sobre el Primer de Maig

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa conjunta (CCOO - UGT) sobre el Primer de Maig de 2016. (26/04/16)


Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya

Compareixença de Joan Carles Gallego, en representació de la Plataforma Catalana contra el TTIP, davant la Comissió d'Acció Exterior i Cooperació, Relacions Institucionals i Transparència del Parlament de Catalunya, perquè informi sobre l'impacte de l'Associació Transatlàntica per al Comerç i la Inversió (TTIP) i de l'Acord integral d'economia i comerç (CETA). (14/04/16)


Salutació de Joan Carles Gallego al XII Congrés d'Unió de Pagesos

Salutació de Joan Carles Gallego al XII Congrés d'Unió de Pagesos (23/01/16)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'inauguració de la Jornada "L'Educació que volem"

Joan Carles Gallego ha fet la intervenció a l'acte inaugural de la jornada "L'Educació que volem", organitzada per la Federació d'Educació i la Secretaria de Socieconomia de CCOO de Catalunya.


Presentació de l'Informe sobre l'evolució de les desigualtats socials a Catalunya 2015

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general, i d'Alfons Labrador, director d'Estudis, de CCOO de Catalunya, en la roda de premsa de presentació del segon Informe sobre les desigualtats socials a Catalunya 2015, elaborat pel CERES, que mostra com han augmentat les desigualtats en els últims anys a conseqüència de les polítiques d'austeritat de la Unió Europea i les polítiques de retallades als països del sud. (04/12/15)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'obertura de la II Jornada sobre Responsabilitat Social de l'Empresa

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'obertura de la II Jornada sobre Responsabilitat Social de l'Empresa i Inversió Socialment Responsable als Plans de Pensions del Sistema d'Ocupació. Aquesta II jornada va tenir un caràcter confederal, perquè era organitzada per CCOO de Catalunya i la Confederación Sindical de CCOO d'Espanya, i els seus objectius van ser fer un diagnòstic sobre el desenvolupament d'ambdues qüestions després de l'aprovació l'any passat tant del document del CERSE (Consejo Estatal de Responsabilidad Social de las Empresas) sobre "Estratègia espanyola pel desenvolupament de la RSE" com del RD 681/2014 que, entre d'altres qüestions, descriu el contingut mínim de les clàusules d'ISR de les declaracions de principis de política d'inversió del fons de pensions d'ocupació. (03/12/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu de la signatura de l'AIC

Les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya han signat el 4t Acord interprofessional de Catalunya (AIC), que correspon al període 2015-2017. La voluntat de totes les entitats, amb aquest acord, és impulsar la concertació social i la negociació col·lectiva com a “mecanismes més idonis per assolir un sistema de relacions laborals flexible, equilibrat, permeable a les adaptacions necessàries en els sectors i les empreses”. Han rubricat l'acord a la seu del Tribunal Laboral de Catalunya (organisme que emana del primer dels AIC, el 1990), Fepime Catalunya, Foment del Treball, PIMEC, la Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO), Joan Carles Gallego, i la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT). (27/11/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació de les 27es Trobades Estatals LGTBI

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Eugeni Rodríguez, portaveu del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) i president de l'Observatori contra l'Homofòbia, a la roda de premsa feta a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb motiu de la presentació de les 27es Trobades Estatals LGTBI, organitzades per CCOO de Catalunya i el FAGC, amb el lema “Totes les diversitats, més drets”. (10/11/15)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea final del procés d'Assemblea sindical oberta

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea final del procés d'Assemblea sindical oberta. (07/11/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego sobre SEAT i Volkswagen, en sortir de la reunió amb la Generalitat

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, després de la reunió amb el president de la Generalitat de Catalunya per tractar el tema de la crisi de Volkswagen i la seva afectació a SEAT. (16/10/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació de les 'Propostes de CCOO per combatre la precarietat laboral en l'àmbit municipal'

Declaracions de Joan Carles Gallego efectuades a la roda de premsa de presentació d'una sèrie de propostes per combatre la precarietat laboral en l'àmbit municipal, aplicades a l'Àrea metropolitana de Barcelona. (16/7/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego en l'acte de suport a l'Isma i al Dani

Declaracions de Joan Carles Gallego en l'acte de suport al Dani i a l'Isma, detinguts durant la vaga general del del 29-M del 2012.


Presentació dels 'Diàlegs per una Catalunya Social'

Declaracions de Carme Martínez Ruzafa, coordinadora de Relacions Institucionals, i Joan Carles Gallego, secretari general, de CCOO de Catalunya en la roda de premsa de presentació dels "Diàlegs per una Catalunya Social", impulsats per diverses entitats, com l'ANC, Federalistes d'esquerres i la Plataforma x una Catalunya Social -representada per CCOO, UGT i la FAVB, per aportar contingut que ajudi a configurar un model social per a la Catalunya del futur. Els debats, que s'inicien aquest mes de juny, tracten temes com la sanitat i la salut ambiental, el benestar, l'exclusió i la pobresa, l'habitatge, l'educació i les relacions laborals. (22/06/15)


Recordant Cipriano García: pensament, compromís i militància

Amb motiu del 20è aniversari de la mort de Cipriano García, la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya ha organitzat l'acte ”Recordant Cipriano García: pensament, compromís i militància”. (18/05/15)


Presentació de l'informe 'Evolució de la distribució de la renda a Espanya i a l'eurozona amb una aproximació de la situació a Catalunya. 2007-2013'

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general i Alfons Labrador, director d'Estudis de CCOO de Catalunya, en la presentació de l'informe 'Evolució de la distribució de la renda a Espanya i a l'eurozona amb una aproximació de la situació a Catalunya. 2007-2013'. (14/05/15)


Valoracions de les dades de l'atur de l'abril del 2015

Declaracions de Joan Carles Gallego en relació amb les dades de l'atur de l'abril de 2015. (05/05/15)


Presentació de la plataforma Ciutadans i ciutadanes com tu! i la campanya Pel dret a vot de les persones estrangeres

Declaracions de Joan Carles Gallego en la roda de premsa de la presentació de la plataforma Ciutadans i ciutadanes com tu! i la campanya Pel dret a vot de les persones estrangeres. Les entitats que conformen la plataforma han demanat vincular el dret de vot a la residència i no a la nacionalitat, i que només sigui necessari un any d'arrelament social, sense distinció entre ciutadans i ciutadanes comunitaris i extracomunitaris. (05/05/15)


Discurs de benvinguda a la jornada sobre “La gestió local de la immigració a Catalunya: anàlisi i discussió de bones pràctiques”

Discurs de benvinguda de Joan Carles Gallego a la jornada “La gestió local de la immigració a Catalunya: anàlisi i discussió de bones pràctiques”, organitzada per la Fundació Acsar a la seu de CCOO de Catalunya. (04/05/15)


1 de Maig del 2015: discurs de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya

Discurs de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.


1 de Maig del 2015: discurs de Joan Carles Gallego

Discurs de Joan Carles Gallego en l'acte de l'1 de Maig del 2015. (01/05/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego sobre el Primer de Maig del 2015

El dimecres 29 d'abril ha tingut lloc a la seu de CCOO a Barcelona una roda de premsa conjunta de CCOO i UGT sobre el Primer de Maig del 2015.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de prevenció

Intervenció de Joan Carles Gallego a la cloenda de l'assemblea de delegats i delegades de prevenció, organitzada pel Departament de Salut Laboral de CCOO Catalunya, amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball. (28/04/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat a la Feina

Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu del Dia Internacional de la Salut i la Seguretat a la Feina (28/04/15)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

L'assemblea de delegats i delegades es va celebrar amb l'objectiu de reforçar el sindicat davant les polítiques del Govern del PP de constant atac als drets laborals i socials dels treballadors i treballadores i va comptar també amb la presència d'Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO. (15/04/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu de la presentació de la ILP en defensa del registre civil

CCOO ha presentat els motius i el contingut de la iniciativa legislativa popular (ILP) d'àmbit estatal que promou en defensa del registre civil com a servei públic, universal i gratuït. (25/03/15)


Presentació de l'assemblea sindical oberta

Declaracions de Joan Carles Gallego, en la roda de premsa de presentació de Assemblea sindical oberta (25/02/15).


Compareixença de Joan Carles Gallego amb relació al Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del Servei d'Ocupació de Catalunya

Compareixença de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, al Parlament de Catalunya amb relació al Projecte de llei d'ordenació del sistema d'ocupació i del Servei d'Ocupació de Catalunya. (09/02/15)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte obert del PSC

Intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, a l'acte obert del PSC, "Lluitem per la igualtat a la Catalunya del segle XXI" celebrat a Barcelona. (07/02/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego en relació amb la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica

CCOO ha decidit donar suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) contra els desnonaments i la pobresa energètica, que promouen la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), l'Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) i l'Observatori DESC - Drets Econòmics, Socials i Culturals. (30/01/15)


Compareixença de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, amb relació al Projecte de llei de formació i qualificació professional de Catalunya

Compareixença al Parlament de Catalunya de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, amb relació al Projecte de llei de formació i qualificació professional de Catalunya. (29/01/15)


Aportacions al pla 2015 de la Inspecció de Treball i Seguretat Social. Declaracions de Joan Carles Gallego.

CCOO de Catalunya ha presentat, a la seu del Consorci de la Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya, les seves aportacions al pla 2015 de la Inspecció de Treball i Seguretat Social de Catalunya. Al mateix temps, ha explicat les denúncies que el sindicat fa sobre 85 empreses catalanes per inaplicacions de conveni, perquè el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat actuï en conseqüència. (14/01/15)


Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu de l'Acord d'empleats i empleades públics dels ens locals de menys de 20.000 habitants

Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu de la signatura de l'Acord d'empleats i empleades públics dels ens locals de menys de 20.000 habitants, celebrat a Solsona. (19/12/14)


Declaracions de Joan Carles Gallego en relació amb la resolució de CCOO de Catalunya sobre els centres d'internament d'estrangers (CIE)

CCOO de Catalunya ha presentat en roda de premsa la resolució de la seva Comissió Executiva sobre els centres d'internament d'estrangers. (15/12/15)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte institucional del 50è aniversari de CCOO de Catalunya

Vídeo de l'acte institucional del 50è aniversari de CCOO de Catalunya, que va tenir lloc al Casino l'Aliança del Poblenou (20/11/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte acte al Museu d'Història de Catalunya amb motiu del 50è aniversari de CCOO de Catalunya

Intervencions de l'acte d'inauguració de l'exposició "CCOO: 50 anys d'història de Catalunya (1964-2014)" al Museu d'Història de Catalunya (20/11/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte a l'església de Sant Medir amb motiu del 50è aniversari de CCOO de Catalunya

Intervencions en l'acte de descobriment d'una placa commemorativa dels 50 anys de CCOO de Catalunya a l'església de Sant Medir de Barcelona. (20/11/14)


Roda de premsa de presentació del 50è aniversari

Declaracions de Joan Carles Gallego durant la roda de premsa de presentació dels actes del 50è aniversari de CCOO de Catalunya. (14/11/14)


Roda de premsa conjunta sobre la consulta del 9-N

Intervenció de Joan Carles Gallego durant la roda de premsa conjunta, sobre la consulta del 9-N. (06/11/14)


Compareixença de Joan Carles Gallego Herrera, secretari general de CCOO de Catalunya, amb relació a la proposició de llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern

Compareixença de Joan Carles Gallego Herrera, Secretari general de CCOO de Catalunya, amb relació a la proposició de llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern


Declaracions de Joan Carles Gallego sobre la consulta del 9-N

Declaracions de Joan Carles Gallego sobre la consulta del 9-N. (14/10/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades de CCOO

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades de CCOO celebrada el 2 d'octubre en Sant Adrià de Besòs. L'assemblea s'emmarca en l'inici del període de concentració d'eleccions sindicals, com a element de reforçament organitzatiu davant del nou curs sindical. (02/10/14)


Catalunya, un país on viure i treballar amb drets

Intervenció de Joan Carles Gallego en 12a Jornada del Seminari Salvador Seguí, "Catalunya, un país on viure i treballar amb drets", organitzada per la la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya en el marc de la commemoració de l'Onze de Setembre. (09/09/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la 3ª reunió del grup promotor del Pacte nacional pel dret a decidir

Intervenció de Joan Carles Gallego, com a representant de la part sindical, en la 3a. reunió del grup promotor del Pacte nacional pel dret a decidir, que va tenir lloc al Parlament de Catalunya. (18/07/14)


"El sindicalisme: entre la necessitat, la legitimitat i la utilitat"

Intervenció de Joan Carles Gallego en la cloenda del curs 2013-2014 de l'Ateneu Pere Mascaró, de Palma. Durant la seva intervenció va explicar el paper del sindicalisme de classe en aquests moments, va fer una diagnosi de la situació amb la realitat legal després del successius canvis en la legislació laboral i va plantejar els nous reptes als quals s'enfronta el sindicalisme. (03/07/14)


Lliurament de denúncies de CCOO a la querella argentina per crims del franquisme

Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu del lliurament al consolat argentí de Barcelona d'alguns testimonis-denúncies perquè siguin incorporats a la Querella 4591/10, contra els crims del franquisme, portada a terme per la jutgessa argentina María Servini de Cubría. (17/06/14)


Informe sobre l'evolució de les desigualtats socials a Catalunya

Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació de l'Informe, elaborat pel Centre d'Estudis i Recerca Sindicals (CERES), sobre les desigualtats socials a Catalunya. (07/05/14)


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu del Primer de Maig

El lema d'aquest 1 de Maig del 2014, Dia Internacional del Treball ha estat "Contra la pobresa laboral i social! Més ocupació, més convenis i més salaris", i ha evidenciat la necessitat de reivindicar els drets laborals i socials, i lluitar contra els constants atacs a l'estat del benestar. (01/05/14)


Roda de premsa del Primer de Maig de 2014

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, comenta els aspectes més destacats dels objectius sindicals per a l'1 de Maig de 2014. (24/04/14)


Joan Carles Gallego participa en una jornada de debat de la Fundació Nous Horitzons

Joan Cales Gallego ha participat en la jornada de debat "Dret a decidir: consulta sí o sí", organitzada per la Fundació Nous Horitzons. (24/04/14)


Presentació de les manifestacions del #6ABRIL Per una #CataluyaSocial

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades durant la roda de premsa feta a Barcelona presentant les mobilitzacions en defensa dels drets socials. CCOO de Catalunya dóna suport a la campanya Per una #CatalunyaSocial que impulsen diferents sindicats i entitats, aquesta campanya es concreta en una manifestació el diumenge #6ABRIL de 2014 a Barcelona (03/04/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la presentació del llibre de Leopoldo Espuny: 'Viejo tango en Carnaval'

Intervenció de Joan Carles Gallego en la presentació del llibre de Leopoldo Espuny: 'Viejo tango en Carnaval', editat per El Viejo Topo. Es tracta d'una incursió en la memòria històrica des del territori de la ficció, que respon fidelment als esdeveniments viscuts per l'autor. (02/04/14)


Joan Carles Gallego participa en jornada 'La FP bàsica de la LOMCE i el PQPI'

Joan Carles Gallego ha fet la presentació de la jornada "La FP bàsica de la LOMCE i el PQPI", organitzada per la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya. (01/04/14)


Declaracions de Joan Carles Gallego amb motiu de la visita de Grahame Smith, secretari general de l'Scottish Trades Union Congress (STUC)

Roda de premsa a la seu de CCOO amb motiu de la visita de Grahame Smith, secretari general de l'Scottish Trades Union Congress (STUC), amb les declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; Montse Delgado, secretària de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO de Catalunya, i Grahame Smith, secretari general de l'STUC. (31/03/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la Jornada per l'eradicació del treball infantil

Intervenció de Joan Carles Gallego en la taula rodona "Treball infantil. Estat de la situació en el món i iniciatives per a la seva eradicació, que va tenir lloc durant la Jornada per l'eradicació del treball infantil, organitzada per l'OIT a Barcelona. (29/03/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte Taula pel dret a decidir del Baix Llobregat

Intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya a l'acte Taula pel dret a decidir del Baix Llobregat, celebrat a Pallejà el 28 de març de 2014.


Joan Carles Gallego participa en la conferència 'El marc català de relacions sociolaborals'

La Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya ha realitzat una nova sessió d'Els dilluns del Cipri, en la qual s'ha seguit debatent sobre el model de país que volem, dins del cicle “Catalunya, un país on viure i treballar amb drets”. Per això s'ha organitzat una conferència càrrec de Josep Maria Rañé, president del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), i de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, sota el títol: "El marc català de relacions sociolaborals". (17/03/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Intervenció de Joan Carles Gallego al Fórum Europa Tribuna Catalunya.


Joan Carles Gallego participa en una nova sessió d'Els dilluns del Cipri: “Els drets socials a la nostra societat actual: una visió des del Síndic".

Joan Carles Gallego ha participat en una nova sessió d'Els dilluns del Cipri, organitzada per la Fundació Cipriano García, que inicia un cicle sota el nom de “Catalunya, un país per viure i treballar amb drets” que es desenvoluparà fins al mes de setembre. Aquest cicle pretén obrir el debat que CCOO de Catalunya, com a sindicat de classe i nacional, considera imprescindible sobre el model de país que volem, un país més igualitari i amb drets socials. Rafael Ribó, síndic de greuges de Catalunya, ha dut a terme la primera conferència del cicle, titulada “Els drets socials a la nostra societat actual: una visió des del Síndic". Ha fet la presentació Montse Delgado, secretària de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO de Catalunya, i la cloenda ha anat a càrrec de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya. (24/02/14)


Presentació de la campanya per una Catalunya social

Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació de la campanya per una Catalunya social. (21/02/14)


Declaracions de Joan Carles Gallego i Ignacio Fernández Toxo

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO (18/02/14)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la mobilització conjunta per la reforma laboral

Intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, al final de la mobilització conjunta a Barcelona pels dos anys de reforma laboral del PP i pels endarreriments en els pagaments del FOGASA. (13/02/14)


Declaracions de Joan Carles Gallego a la manifestació contra els dos anys de reforma laboral

Declaracions de Joan Carles Gallego en les mobilitzacions de protesta contra els dos anys de reforma laboral del PP i els endarreriments de pagaments del Fogasa. (13/02/14)


Declaracions sobre les dades d'atur del mes de gener

Declaracions de Joan Carles Gallego sobre les dades d'atur del mes de gener de 2014. (04/02/14)


Valoració de l'EPA del quart trimestre de 2013

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, valorant les dades de l'EPA del quart trimestre de 2013. (23/01/14)


Roda de premsa sobre la vaga a Panrico

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, Miguel Ángel Domínguez, secretari general de la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya, i Ginés Salmerón, president del comitè d'empresa de Panrico, valorant els 100 dies de vaga a Panrico. (23/01/14)


Valoració de l'estat actual de la negociació col·lectiva a Catalunya

Declaracions de Joan Carles Gallego en la presentació de l'informe, elaborat per la Secretaria d'Acció Sindical i Política Sectorial de CCOO de Catalunya, que permet valorar la situació actual de la negociació col·lectiva a Catalunya. (13/01/14)


Valoració dels pressupostos de la Generalitat per al 2014

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, sobre els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2014 (04/12/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la jornada "CCOO en defensa de l'estat del benestar i de la inclusió social"

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'obertura de la jornada "CCOO en defensa de l'estat del benestar i de la inclusió social" (28/11/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego contra la reforma de les pensions i els pressupostos antisocials

Declaracions de Joan Carles Gallego en l'assemblea conjunta de delegats i delegades de CCOO i d'UGT contra la reforma de les pensions i els pressupostos antisocials. (19/11/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la presentació del llibre "La causa humana".

Intervenció de Joan Carles Gallego en la presentació del llibre "La causa humana. Per un bon ús de la fi d'un món", de Patrick Viveret. (28/10/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte d'homenatge a les Brigades Internacionals en el 75è aniversari del seu comiat de la ciutat

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte d'homenatge a les Brigades Internacionals en el 75è aniversari del seu comiat de la ciutat de Barcelona. (26/10/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego en la Jornada Mundial pel Treball Digne

Declaracions efectuades en la tancada conjunta de delegats a l'Església del Pi i en la concentració davant de Foment del Treball. (07/10/13)


Roda de premsa conjunta sobre mobilitzacions de tardor

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, en la roda de premsa conjunta sobre les mobilitzacions de la tardor. (26/09/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego a BTV

Declaracions de Joan Carles Gallego en motiu del dejuni participatiu “Rescatem les persones” de suport a la ILP per una renda garantida de ciutadania. (14/09/13)


Dret a decidir

Intervenció de Joan Carles Gallego en la 11a Jornada del Seminari Salvador Seguí en la qual es va debatre sobre el dret a decidir. (09/09/13)


Roda de premsa conjunta sobre la situació dels convenis col·lectius

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, durant la roda de premsa conjunta sobre la situació dels convenis col·lectius. (01/07/13)


Presentació del document de propostes per a un nou impuls a la indústria a Catalunya

Intervenció de Joan Carles Gallego en la presentació del document de Propostes per a un nou impuls a la indústria a Catalunya, al paranimf de la Universitat de Barcelona. (27/6/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la reunió constitutiva del Pacte nacional pel dret a decidir

Intervenció de Joan Carles Gallego en la reunió constitutiva del Pacte nacional pel dret a decidir, que ha tingut lloc al Parlament de Catalunya (26/06/13)


Joan Carles Gallego intervé en l'acte d'homenatge a Andreu Nin

Joan Carles Gallego ha fet una intervenció durant l'acte d'homenatge a Andreu Nin, que ha tingut lloc al Parlament de Catalunya. L'acte ha estat organitzat per la Fundació Andreu Nin, coincidint amb el setanta-sisè aniversari de la seva mort. (17/06/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego sobre les mobilitzacions europees impulsades per la Confederació Europea de Sindicats (CES)

Declaracions de Joan Carles Gallego en la roda de premsa conjunta de CCOO i UGT sobre les mobilitzacions europees, impulsades per la Confederació Europea de Sindicats (CES), contra les polítiques d'austeritat. (13/06/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la cloenda de la IX Jornada de Previsió Social Complementària

Joan Carles Gallego ha fet la intervenció de cloenda de la IX Jornada de Previsió Social Complementària, organitzada per l'Àrea de Previsió Social Complementària de CCOO de Catalunya. (30/05/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego durant la jornada de lluita contra el bloqueig de la negociació col·lectiva

Declaracions de Joan Carles Gallego en la concentració davant la seu de Foment del Treball, a Barcelona, durant la jornada de lluita contra el bloqueig de la negociació col·lectiva. (23/05/13)


Josefina Pujol ens ha deixat

Intervenció de Joan Carles Gallego en la cerimònia de comiat de Josefina Pujol. (22/05/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de Catalunya per concretar les mobilitzacions davant del bloqueig dels convenis col·lectius (16/05/13).


Declaracions de Joan Carles Gallego sobre el bloqueig de convenis

El bloqueig de la negociació dels convenis per part dels empresaris pot deixar el proper mes de juliol uns 800.000 treballadors sense conveni i només amb l'Estatut dels treballadors i el salari mínim interprofessional (645,40 €) com a marc legal de referència, després que la reforma laboral del Partit Popular hagi permès que desaparegui la vigència d'un conveni col·lectiu quan aquest caduca o és denunciat. Davant d'aquesta situació CCOO i UGT proposen convocar una jornada de mobilització, el proper 23 de maig. (08/05/13)


"Dret i Drets. Els despatxos laboralistes: un compromís amb la classe treballadora"

Joan Carles Gallego ha participat en una nova sessió d'Els dilluns del Cipri, organitzada per la Fundació Cipriano García, dedicada a la memòria històrica, especialment a la tasca dels despatxos laboralistes, que ha representant durant el darrer mig segle i fins l'actualitat una història de compromís amb les treballadores i treballadors. (06/05/13)


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu del Primer de Maig

Aquest Primer de Maig de 2013, marcat per la crisi i amb unes xifres d'atur desorbitants, ha evidenciat el desig de la ciutadania de canviar les polítiques d'austeritat que imposen els governs. Les manifestacions convocades per CCOO i UGT a Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa i Lleida han reunit més de 170.000 persones que protestaven perquè, com deia el lema d'enguany, "s'ho estan carregant tot" (els llocs de treball, els convenis, els serveis públics, la protecció social, els mitjans de comunicació, la democràcia...)".


Joan Carles Gallego intervé en la inauguració del 14è Congrés de la UGT de Catalunya

Joan Carles Gallego ha incidit en la importància de la unitat d'acció entre els dos grans sindicats per afrontar amb més força les polítiques antisocials dels governs i el bloqueig de la negociació col·lectiva per part de les patronals que estan trencant les regles del joc de les relacions laborals del nostre país. En el Congrés de la UGT s'ha presentat a votació un protocol d'acord sobre la unitat d'acció sindical entre CCOO i UGT que ja va ser aprovat en el X Congrés de CCOO de Catalunya el passat mes de desembre (24/04/13).


Salutació de Joan Carles Gallego a la 10a Assemblea d'ICV

Llegiu la salutació de Joan Carles Gallego a la 10a Assemblea d'ICV. (19/04/13).


Salutació de Joan Carles Gallego i Ricard Bellera al 116è Congrés anual de la STUC

L'element central d'aquest congrés va ser fixar la posició del sindicat STUC de cara al referèndum sobre la independència d'Escòcia de la Gran Bretanya que tindrà lloc l'any 2014. En aquest sentit, CCOO de Catalunya va aportar la resolució sobre el dret a decidir aprovada en el seu X Congrés, celebrat el darrer mes de desembre, amb l'objectiu d'aportar un element dinamitzador en el debat que va celebrar el sindicat escocès. (18/04/13)


Acte d'homenatge a Santiago Carrillo

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'homenatge a Santiago Carrillo organitzat per la Comissió Organitzadora Homenatge a Santiago Carrillo, amb el suport de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya i la Fundació Utopia - Joan N. García Nieto. (12/04/13)


Joan Carles Gallego ha fet la presentació d'Oriol Junqueras al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Joan Carles Gallego ha presentat Oriol Junqueras, president d'ERC, que participava com a ponent al Fòrum Europa Tribuna Catalunya (04/04/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego en la concentració davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, durant la concentració de sindicats catalans, andorrans i francesos davant la seu de la Comissió Europea a Barcelona. (14/03/13)


Manifestació contra l'atur i la corrupció

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, durant la manifestació del 10-M a Barcelona contra l'atur i la corrupció. (10/03/13)


Joan Carles Gallego intervé en el Fórum Europa. Tribuna Catalunya

(01/03/13)


Intervenció de Joan Carles Gallego al X Congrés Confederal de CCOO

Madrid, 21 de febrer de 2013.


Joan Carles Gallego fa la presentació de José M. Mena a "Els dilluns del Cipri"

Joan Carles Gallego ha fet la presentació d'una nova sessió d'"Els Dilluns del Cipri", que ha comptat en aquesta ocasió amb José M. Mena, exfiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. (18/02/13)


Declaracions de Joan Carles Gallego i Oriol Junqueras amb motiu de la reunió de les direccions de CCOO i ERC

Primera trobada de les direccions de CCOO i d'ERC després de les eleccions del 25-N i del X Congrés del sindicat, i en ella han participat el president d'ERC, Oriol Junqueras, i el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego. (16/01/13)


Manifestació en contra del tancament de l'empresa TRADEMA de Solsona

Intervenció de Joan Carles Gallego en la manifestació en contra del tancament de l'empresa TRADEMA de Solsona. (12/01/13)


"És una mesura antieconòmica i injusta"

Declaracions de Joan Carles Gallego davant de l'anunci del Govern espanyol, que xifra la revisió del salari mínim interprofessional (SMI) per al 2013 en un 0,6%.


Declaracions de Joan Carles Gallego efectuades a la roda de premsa del X Congrés de CCOO de Catalunya.

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del diumenge 16 de desembre de 2012 al X Congrés de CCOO de Catalunya. (16/12/12)


Presentació de l'informe general. X Congrés de CCOO de Catalunya

Presentació de l'informe general. X Congrés de CCOO de Catalunya. (14/12/12)


Declaracions de Joan Carles Gallego en l'acte de presentació del Pacte per a la indústria a Catalunya

Declaracions efectuades al Paranimf de la Universitat de Barcelona en l'acte de presentació del Pacte per a la indústria a Catalunya. Pacte fruit d'un acord entre col·legis tècnics i professionals, universitats, centres tecnològics, organitzacions empresarials i CCOO i UGT, per impulsar el debat sobre el paper de la indústria en l'economia del país i el seu model socioeconòmic, així com el necessari canvi de model productiu i de patró de creixement de l'economia catalana. (03/12/12)


Declaracions de Joan Carles Gallego en la manifestació a Barcelona el dia de la vaga general del 14-N

Declaracions de Joan Carles Gallego en la manifestació a Barcelona el dia de la vaga general del 14-N


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT per la vaga general del 14-N

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT per la vaga general del 14-N celebrada Pavelló de la Vall d'Hebron de Barcelona. (08/11/12)


Conferència "Memòria i desmemòria", amb Almudena Grandes. Cloenda de l'acte a càrrec de Joan Carles Gallego.

L'escriptora Almudena Grandes ha donat una conferència sota el títol "Memòria i desmemòria", amb Almudena Grandes. Joan Carles Gallego va fer la cloenda de l'acte. (18/10/12)


Jornada mundial pel treball digne. Manifestació a Barcelona.

Declaracions de Joan Carles Gallego en la Jornada mundial pel treball digne. (07/10/12)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'obertura de la Jornada de debat "L'Europa social: quina herència deixarem a les futures generacions"

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'obertura de la Jornada de debat "L'Europa social: quina herència deixarem a les futures generacions", que ha analitzat, tant des del vessant acadèmic com polític, l'evolució de les polítiques socials per dibuixar-ne un possible panorama futur. (28/09/12)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la Jornada sobre la Reforma Laboral

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte de cloenda a la Jornada sobre la Reforma Laboral organitzada per CCOO de Catalunya i que ha comptat també amb les intervencions de Francisco José Gualda i de Juan Manuel Tapia. (14/09/12)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la 10a Jornada del Seminari Salvador Seguí: Catalunya i el moviment cooperativista

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte de cloenda de la 10a Jornada del Seminari Salvador Seguí: Catalunya i el moviment cooperativista, organitzada per la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya en el marc de la commemoració de l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. (07/09/12)


V Galeuscat sindical

Declaracions de Joan Carles Gallego en la trobada "Galeuscat sindical" entre delegacions de CCOO de Galícia, Euskadi i Catalunya, amb el lema "CCOO davant d'un escenari de crisi i polítiques recentralitzadores". (06/07/12)


Declaracions de Joan Carles Gallego a la inauguració de la UPEC'2012

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCO de Catalunya, efectuades a la inauguració de la UPEC'2012, a la seu central de CCOO a Barcelona. (02/07/12)


Acte d'homenatge a Juan Morejón

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'homenatge a Juan Morejón Sancho. (02/06/12)


Salutació a la 6a Assemblea Nacional d'EUiA

Salutació de Joan Carles Gallego a la 6a Assemblea Nacional d'Esquerra Unida i Alternativa. (02/06/12)


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu de l'1 de Maig

El Govern del PP continua la seva ofensiva antisocial: eliminació de drets laborals, retallades de polítiques socials bàsiques, copagaments, privatitzacions i pèrdua de drets civils. Unes polítiques que estan generant més atur, més pobresa i més privilegis per a uns quants. Unes polítiques que no solament són injustes, sinó que ens estan portant a una situació econòmica insostenible i que, fins i tot, no són creïbles per als “mercats”. Però hi ha alternatives i per això cal continuar les mobilitzacions fins que aconseguim canviar les coses. El 29 de març vam aconseguir paralitzar el país i demostrar al carrer que som moltes les persones que no volem aquestes polítiques que s'ho volen carregar tot.


Presentació del llibre "Conversaciones en Colomers. Reflexiones sobre sindicalismo y política durante la transición a la democracia en España"

Intervenció de Joan Carles Gallego en la Presentació del llibre "Conversaciones en Colomers. Reflexiones sobre sindicalismo y política durante la transición a la democracia en España", que recull de les converses que van mantenir a Colomers (Girona), Isidor Boix, José Luis López Bulla i Carles Navales, al voltant del passat i l'evolució del sindicalisme. (26/03/12)


Acte conjunt de suport a la Vaga General del 29-M

Declaracions efectuades al Paranimf de la Universitat de Barcelona en l'acte conjunt amb UGT de suport a la Vaga General del 29-M. (13/03/12)


Participació de Joan Carles Gallego al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, ha participat en l'esmorzar informatiu del Fòrum Europa Tribuna Catalunya, organitzat per Nueva Economía Forum. En l'esmorzar informatiu, també hi ha participat el secretari general d'UGT de Catalunya, Josep M. Álvarez i el president de Fomento del Trabajo Nacional, Joaquim Gay de Montellà. (24/02/12)


Assemblea conjunta de delegats i delegades de CCOO i UGT

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Ignacio Fernández Toxo, secretari general confederal de CCOO, a l'assemblea celebrada al Pavelló Municipal d'Esports de la Vall d'Hebron. (23/02/12)


"Un concert econòmic per la suficiència, la solidaritat i la cohesió"

Guió de la intervenció que Joan Carles Gallego va realitzar el passat 31 de gener, a l'Ateneu Barcelonès, en l'acte anomenat "Missatge dels quatre presidents" per reivindicar un nou pacte fiscal per a Catalunya, i en què també van intervenir, entre d'altres, Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, i Joaquím Gay de Montellà, president de Foment del Treball. (31/01/12)


Intervenció de Joan Carles Gallego en el Fòrum Social Pere Tarrés

Joan Carles Gallego ha intervingut en el Fòrum Social Pere Tarrés amb la conferència "La cohesió social com a factor de creixement econòmic i d'ocupació". (20/01/12)


Balanç del 2011 i perspectives per al 2012

Declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, efectuades a la roda de premsa del dilluns 19 de desembre de 2011.


Salutació de Joan Carles Gallego al XII Congrés del PSC

Salutació de Joan Carles Gallego al XII Congrés del PSC. (16/12/11)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte commemoratiu dels 25 anys del CITE

intervenció de Joan Carles Gallego a la cloenda de l'acte commemoratiu dels 25 anys del CITE, celebrat al CaixaFòrum de Barcelona el 16 de desembre de 2011.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de lliurament a títol pòstum de la "Medalla al Mérito en el Trabajo" a Carles Navales

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de liurament a títol pòstum de la "medalla al Mérito en el Trabajo", en la seva categoria d'or, a Carles Navales. (01/12/11)


La contenció salarial, solució per a la crisi? El paper de l'advocacia

Conferència pronunciada per Joan Carles Gallego dintre del cicle de trobades –col·loquis 'ICAB Empenta' al Col·legi d'Advocats de Barcelona. (29/11/11)


Assemblea sobre l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC)

Declaracions de Joan Carles Gallego efectuades a l'assemblea sobre l'Acord Interprofessional de Catalunya (AIC), celebrada a la seu del sindicat a Barcelona. (21/11/11)


Joan Carles Gallego ha intervingut en la Jornada de Reflexió organitzada pel CITE

Joan Carles Gallego ha intervingut en la Jornada de Reflexió. Unitat en la diversitat: l'aposta de CCOO de Catalunya per la convivència i la igualtat d'oportunitats, organitzada pel CITE. (11/11/11)


Intervenció de Joan Carles Gallego a la IV Jornada de l'Institut Internacional de Postgrau de la UOC

Joan Carles Gallego ha participat en la taula rodona «Lideratges i formació en temps de crisi» de la IV Jornada de l'Institut Internacional de Postgrau de la UOC, que enguany ha debatut el paper del lideratge per a la sortida de la crisi econòmica i per al canvi empresarial i social (19/09/11).


Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya

Compareixença de Joan Carles Gallego, Secretari general de CCOO de Catalunya, al Parlament de Catalunya amb relació al Projecte de llei de simplificació i millora de la regulació i al Projecte de llei d'agilitat i reestructuració administrativa.


Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya

Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya amb relació al Projecte de llei de promoció de l'activitat econòmica.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de lliurament de diplomes a delegats i delegades

La intervenció de Joan Carles Gallego es va centrar en una anàlisi de la crisis económica i per tant el paper tan decisiu que té el sindicat en un moment com aquest per tal de no retrocedir en drets. (01/07/11)


Parlament de Joan Carles Gallego en la Jornada d'acció europea contra les retallades socials

Avui ha tingut lloc una jornada per una Europa social contra les retallades socials a Europa, l'Estat espanyol i Catalunya.


Intervenció de Joan Carles Gallego en la jornada "RSE, pime i crisi econòmica"

Joan Carles Gallego ha intervingut en l'acte de presentació i obertura de la jornada "RSE, pime i crisi econòmica". Aquesta jornada pretén donar una visió més precisa sobre les actuacions que cal prioritzar en matèria d'RSE.


Lliurament dels premis Ángel Rozas a la Recerca en Ciències Socials

Joan Carles Gallego ha fet la cloenda de l'acte de lliurament de la primera edició del Premi Ángel Rozas a la Recerca en Ciències Socials, per a investigadors i investigadores novells, concedit enguany a Carles Brasó Broggi pel seu treball “La industria algodonera en China, 1890-1950”. El lliurament del premi s'ha realitzat en el marc de l'acte organitzat per la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya de reconeixement públic a la trajectòria cívica i professional de Josep Fontana i Jordi Nadal, dedicada a la recerca i la investigació en les ciències socials.


Joan Carles Gallego, al Congrés de la CES

Intervenció del secretari general de CCOO de Catalunya, a Atenes (Grècia), el dimecres 18 de maig de 2011.


Acte d'homenatge a Miguel Núñez

Joan Carles Gallego ha participat a la cloenda de l'acte d'homenatge a Miguel Núñez, que va estar organitzat per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura i la Fundació Cipriano García.


Joan Carles Gallego ha fet la presentació de la primera sessió de la Jornada "Models de gestió del cicle de l'aigua"

Joan Carles Gallego ha fet la presentació i obertura de la primera sessió de la Jornada "Els models de gestió del cicle de l'aigua", que tracta sobre els models del cicle de l'aigua: plantejament i conflictes.


Joan Carles Gallego ha fet la presentació de Ricard Gomà al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Joan Carles Gallego ha presentat a Ricard Gomà, candidat per ICV-EUiA a l'alcaldia de Barcelona, que participava com a ponent al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. (04/05/11)


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu de l'1 de Maig

El diumenge 1 de maig de 2011 hem celebrat la festa del treball, enguany sota el lema "Ocupació digna sí, retallades socials no" amb una gran participació a les mobilitzacions convocades.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats/des amb motiu del 28 d'abril, Dia Internacional de la Salut en el Treball

Joan Carles Gallego ha intervingut en l'assemblea conjunta de delegades i delegats que, sota el lema “Amb sindicats, la feina saludable i segura”, s'ha celebrat amb motiu del 28 d'abril, Dia Internacional de la Salut en el Treball.


Salutació de Joan Carles Gallego al Congrés de la STUC

Joan Carles Gallego ha participat al Congrés de la STUC, que ha tingut lloc del 18 al 20 d'abril a Ayr, Escòcia.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'inauguració de l'exposició "República. Memòria històrica, valors de futur"

Joan Carles Gallego ha intervingut a l'acte d'inauguració de l'exposició "República. Memòria històrica, valors de futur", organitzat per CCOO del Barcelonès, en col·laboració amb la Secretaria de Cultura de CCOO de Catalunya. L'acte ha tingut lloc aquest dijous, 14 d'abril, a les 13 h, al vestíbul de CCOO (Via Laietana, 16, de Barcelona), amb motiu del 80è aniversari de la proclamació de la República. Amb l'exposició es vol donar continuïtat a la tasca divulgadora dels valors republicans, endegada ara fa 5 anys per CCOO del Barcelonès, amb motiu del 75è aniversari de la proclamació de la República.


Joan Carles Gallego fa la cloenda del programa “Formació per a l'acció: treball, cultura i valors”

Joan Carles Gallego ha participat en la cloenda del programa “Formació per a l'acció: treball, cultura i valors” El programa, que ha tingut lloc del 18 de febrer a l'1 d'abril, als locals de CCOO, ha tingut com a objectiu proporcionar, a quadres i dirigents sindicals, eines i instruments relacionats amb la realitat actual des d'un punt de vista crític.


Declaracions de Joan Carles Gallego al III Congrés del Tercer Sector Social

Declaracions de Joan Carles Gallego, Secretari de CCOO de Catalunya durant el III Congrés del Tercer Sector Social (24/03/11).


Intervenció de Joan Carles Gallego en la Jornada "Reforma laboral: flexibilidad versus empleo"

Joan Carles Gallego ha participat com a ponent en la taula rodona d'agents socials "Incentivació i manteniment de l'ocupació", dins de la Jornada "Reforma laboral: flexibilitat versus ocupació", organitzada per la Fundación para el Diálogo Social. (21/03/11)


Joan Carles Gallego participa en la II Jornada tècnica "Les organitzacions sindicals europees davant la crisi del sistema econòmic mundial"

Joan Carles Gallego ha participat en la II Jornada tècnica "Les organitzacions sindicals europees davant la crisi del sistema econòmic mundial", organitzada per la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya, per analitzar el paper que han de tenir les organitzacions sindicals europees davant la situació econòmica mundial.


Joan Carles Gallego participa en un acte en què es presenten els acords sobre gestió de la diversitat en empreses catalanes

Aquest 1 de març, l'Hotel Majestic ha acollit un acte organitzat per CCOO de Catalunya, amb el suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, on s'han presentat els acords sobre gestió de la diversitat que s'han signat en el marc d'un projecte que s'ha desenvolupat entre els anys 2008 i 2009.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de la Federació d'Indústria

Joan Carles Gallego ha explicat la situació del diàleg social a l'assemblea de delegats i delegades de la Federació d'Indústria que ha tingut lloc a les Cotxeres de Sants, el 2 de febrer.


Salutació de Joan Carles Gallego al Congrés del PCC

Llegiu la salutació que en Joan Carles Gallego ha fet a l'acte de cloenda del Congrés del PCC.


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegats de CCOO i d'UGT

El dijous 20 de gener de 2011, al recinte de La Farga, de l'Hospitalet, s'ha celebrat una assemblea general de delegats i delegades de CCOO i UGT que ha comptat amb els màxims dirigents d'ambdós sindicats a nivell català i espanyol.


Intervenció de Joan Carles Gallego al Postgrau en lideratge i governança local

El dia 18 de desembre Joan Carles Gallego va participar a la seu de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) en el Postgrau en lideratge i governança local, adreçat als joves càrrecs electes i organitzada per la Càtedra Enric Prat de la Riba, d'Estudis Jurídics Locals i la fundació Aula d'Alts Estudis Electes.


Homenatge a Antoni Tàpies. Una empremta solidària.

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'homenatge a Antoni Tàpies, amb motiu de l'obra "Empremta de mà" (1974), organitzat per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya.


Acte d'homenatge a la figura de Paco Puerto

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'homenatge a la figura de Paco Puerto, històric sindicalista de CCOO de Catalunya, defensor de les llibertats i dels drets dels treballadors i de les treballadores del nostre país i impulsor de la formació i l'ocupació de qualitat. (14/12/10)


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades del Barcelonès de la Federació d'Indústria de CCOO

Joan Carles Gallego ha intervingut en l'assemblea de delegats i delegades del Barcelonès de la Federació d'Indústria de CCOO, que ha tingut lloc l'11/11/2010 a la sala d'actes de CCOO de Catalunya.


Acte d'homenatge a Miguel Hernández en el centenari del seu naixement

Joan Carles Gallego ha participat en l'acte d'homenatge a Miguel Hernández que, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, ha organitzat la Unió Intercomarcal Vallès Oriental-Maresme a l'Aula de Graus del Tecnocampus de Mataró. (25/10/10)


Intervenció de Joan Carles Gallego a les jornades de formació del TLC

Intervenció de Joan Carles Gallego a les jornades de formació del Tribunal Laboral de Catalunya: "TLC: 18 anys d'experiència".


Joan Carles Gallego participa en la "Jornada sobre la gestió de la formació professional a Catalunya"

Joan Carles Gallego ha fet la conferència inaugural de la Jornada sobre la Gestió de la Formació Professional a Catalunya, organitzada per la Federació d'Ensenyament de CCOO de Catalunya.


Discurs de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades a la Farga de L'Hospitalet

Assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT de Catalunya per impulsar la convocatòria de vaga general del 29 de setembre


Joan Carles Gallego ha intervingut a la 8a Jornada del Seminari Salvador Seguí ''Autogovern i drets socials. Balanç i futur de l'Estatut''

En el marc de la commemoració de l'Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya ha organitzat la 8a Jornada del Seminari Salvador Seguí "Autogovern i drets socials. Balanç i futur de l'Estatut".


Mor Tito Márquez, històric sindicalista de CCOO de Catalunya

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte de comiat de Gabriel Márquez Tena, "Tito" Márquez, històric sindicalista de CCOO de Catalunya, que va morir el 18 de juliol de 2010.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'UPEC

Cliqueu per veure el vídeo i les fotos de la intervenció del secretari general de CCOO de Catalunya


Intervenció de Joan Carles Gallego a la Jornada "Avaluar i prevenir els riscos psicosocials"

Intervenció de benvinguda i presentació de la jornada "Avaluar i prevenir els riscos psicosocials". Presentació de la nova versió 1.5. CoPsoQ-istas21".


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de celebració del número 200 de 'Lluita Obrera'

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de celebració del número 200 de 'Lluita Obrera'.


Discurs de Joan Carles Gallego en la manifestació de Barcelona del 30 de juny de 2010

Discurs de Joan Carles Gallego en la manifestació de Barcelona del 30 de juny de 2010 contra la reforma laboral aprovada pel Govern de Zapatero, en una mobilització prèvia a la vaga general prevista per al 29 de setembre de 2010


Ángel Rozas ens ha deixat

Intervenció de Joan Carles Gallego a la cerimònia de comiat d'Àngel Rozas, que va morir l'1 de juny de 2010. L'Àngel Rozas va ser una persona clau en la recuperació de les llibertats democràtiques, polítiques i sindicals d'aquest país, i va ser un dels pares fundadors de les Comissions Obreres. En l'actualitat era el president d'honor de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya.


Intervenció de Joan Carles Gallego a la 6a Jornada de Previsió Social Complementària

Joan Carles Gallego ha participat en l'acte d'obertura de la 6ª Jornada de Previsió Social Complementària, organitzada per l'Àrea de Previsió Social Complementària CCOO de Catalunya, enguany centrada en la revisió del Pacte de Toledo i la reforma del sistema de pensions. (31/05/10)


Intervenció de Joan Carles Gallego a la XXVI Reunió del Cercle d'Economia.

Intervenció de Joan Carles Gallego a la taula rodona "Propostes factibles per millorar l'ocupació, la flexibilitat laboral i la productivitat", que en el marc de la XXVI Reunió del Cercle d'Economia, amb el títol "Perquè l'economia torni a funcionar" va tenir lloc a Sitges, del 27 al 29 de maig de 2010.


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu de l'1 de Maig

Discurs que Joan Carles Gallego ha pronunciat l'1 de Maig, celebrat aquest any sota el lema "Per l'ocupació de qualitat i la protecció social"


Intervenció de Joan Carles Gallego a la Jornada "Perspectives de futur sobre contingències comunes i professionals"

Joan Carles Gallego ha participat en la Jornada "Perspectives de futur sobre contingències comunes i professionals", amb motiu de la presentació de la II guia sindical Problemes i solucions sobre contingències comunes i contingències professionals, que edita la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya.


Intervenció de Joan Carles Gallego a les VIII Jornades sobre Colòmbia

Joan Carles Gallego ha participat a l'acte d'inauguració de les VIII Jornades sobre Colòmbia. Drets Humans i Tractats Comercials, organitzades per la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia.


Joan Carles Gallego fa la inauguració de la Jornada anual de delegats i delegades de prevenció

Joan Carles Gallego ha fet la inauguració de la Jornada anual de delegats i delegades de prevenció, que aquest any ha tingut com a lema "La salut, el teu dret. CCOO, la teva força".


Joan Carles Gallego participa en la taula de debat "Un nou acord verd per sortir de la crisi"

Joan Carles Gallego ha participat com a ponent en la taula de debat "Un nou acord verd per sortir de la crisi". Acte organitzat pel Partit Verd Europeu dintre de les sessions obertes del 12th European Green Party Meeting, i celebrat al Palau de la Música.


Joan Carles Gallego participa en la X Assemblea d'Unió de Pagesos

Joan Carles Gallego ha participat a la X Assemblea de delegats d'Unió de Pagesos de Catalunya, que s'ha celebrat els dies 6 i 7 de març a Olot.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental, que va tenir lloc al Centre Cultural Caixa de Terrasa.


Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya

El secretari general de CCOO de Catalunya va comparèixer el 3 de març de 2010 al Parlament de Catalunya, al davant de la Comissió de Treball, Indústria, Comerç i Turisme.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte de presentació de la publicació "Aurora Gómez: una vida de compromís"

Joan Carles Gallego ha intervingut en l'acte organitzat per la Secretaria de la Dona de CCOO de Catalunya per presentar la publicació "Aurora Gómez: una vida de compromís", en record a la destacada sindicalista i responsable de la Secretaria entre els anys 1986 i 1995. L'acte també ha comptat amb la participació de l'autora de l'obra, Elisenda Belenguer Mercadé.


Discurs de Joan Carles Gallego a la manifestació de Barcelona (23/02/2010)

Discurs de Joan Carles Gallego a la manifestació del 23/02/2010 amb motiu de la proposta d'endarreriment de l'edat legal de jubilació.


Joan Carles Gallego als "Esmorzars de Competitivitat"

Joan Carles Gallego ha presidit la 6ª sessió (03/02/2010) dels Esmorzars de competitiviat de l'Acord Estratègic, que portava per títol "Perspectives de futur de l'Estat del benestar: Un nou equilibri entre Estat i mercat". La sessió també ha comptat amb la participació de Guillem López Casasnovas, catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, i de Marina Subirats, catedràtica emèrita de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. El debat ha estat moderat per Andreu Morillas, secretari d'Economia de la Generalitat de Catalunya.


Balanç sindical i sociolaboral de l'any 2009 i perspectives per al 2010

CCOO de Catalunya ha fet una roda de premsa per explicar el balanç de l'any que acaba i comentar les perspectives per a l'any 2010.


Inauguració de la jornada 'L'arrelament laboral i la col·laboració amb la Inspecció de Treball: integració laboral i lluita contra l'economia submergida'

Intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, a la inauguració de la jornada organitzada per CCOO Catalunya - CITE sobre "L'arrelament laboral i la col·laboració amb la Inspecció de Treball: integració laboral i lluita contra l'economia submergida", que va tenir lloc l'11 de desembre del 2009.


Assemblea de delegats i delegades del Baix Llobregat

Intervenció de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya en l'Assemblea de delegats i delegades del Baix Llobregat.


Presentació de la "Crònica gràfica de CCOO de Catalunya 1964-2008. Una presència decisiva"

Acte de presentació de la "Crònica gràfica de CCOO de Catalunya 1964-2008. Una presència decisiva" en el CCBlanquerna. (09/12/2009)


Intervenció en la manifestació de Barcelona "Plantem cara a la crisi"

Intervenció de Joan Carles Gallego en la manifestació que va tenir lloc a Barcelona, el 3 de desembre, amb el lema "Plantem cara a la crisi".


Joan Carles Gallego participa a Terrassa en l'acte de reconeixement dels afiliats i afiliades amb més de 25 anys d'antiguitat

Joan Carles Gallego ha participat a l'acte anual de reconeixement als afiliats i afiliades amb més de 25 anys d'antiguitat que ha tingut lloc Centre Cultural de Caixa Terrassa. En aquest acte també s'ha lliurat el quart carnet solidari de les CCOO de 2009 a l'Exfiscal en cap de la Fiscalia especial anticorrupció de l'Estat, Carlos Jiménez Villarejo, així com a la Comissió Cívica per a la Recuperació de la Memòria històrica antifranquista de Terrassa.


Participació de Joan Carles Gallego en les Jornades "Condicions per una educació inclusiva de qualitat"

Joan Carles Gallego ha participat en l'acte de cloenda de les Jornades "Condicions per una educació inclusiva de qualitat" organitzades per la Federació d'Ensenyament de CCOO de Catalunya.


"Esta crisis muestra los límites del mercado como única institución reguladora de la economía"

Intervenció de Joan Carles Gallego al seminari "Reflexiones en torno al nuevo internacionalismo sindical", organitzada per la Fundación 1º de Mayo en la seu de CCOO de Catalunya.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte "Manuel Vázquez Montalbán. Los mares del Sur, 30 anys d'un relat compromès",

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte "Manuel Vázquez Montalbán. Los mares del Sur, 30 anys d'un relat compromès" organitzat per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya amb la col·laboració de la llibreria "Negra y Criminal", de Barcelona, en commemoració del 30è aniversari de la publicació de la novel·la "Los mares del sur", de Manuel Vázquez Montalbán, i de l'atorgament del Premi Planeta l'any 1979.


Joan Carles Gallego ha fet la presentació de Joan Herrera al Fòrum Europa. Tribuna Catalunya.

Joan Carles Gallego ha fet la presentació de Joan Herrera, secretari general d'ICV, que participava en una conferència del Fòrum Europa. Tribuna Catalunya.


Joan Carles Gallego participa en l'assemblea de delegats i delegades del Vallès Oriental - Maresme

Joan Carles Gallego ha intervingut en l'assemblea de delegats i delegades del Vallès Oriental - Maresme. En la seva intervenció ha encoratjat els assistents a participar en les properes mobilitzacions.


Joan Carles Gallego ha fet la presentació d'Ignacio Fernández Toxo a Tribuna Barcelona

Joan Carles Gallego ha fet la presentació d'Ignacio Fernández Toxo, que ha participat a l'espai de debat Tribuna Barcelona amb la conferència "Empleo, salarios y finanzas" el 16/11/2009.


Joan Carles Gallego ha intervingut en la Jornada "Las organizaciones sindicales europeas ante la crisis del sistema económico mundial"

Joan Carles Gallego ha intervingut en la taula rodona Protagonisme dels comitès europeus en el marc de la crisi industrial que afecta Europa: la innovació com a factor “diferencial”, el canvi tecnològic, emmarcada en la Jornada "Las organizaciones sindicales europeas ante la crisis del sistema económico mundial", organitzada per la Federació d'Indústria de CCOO de Catalunya.


Joan Carles Gallego fa la presentació de Josep Borrell a Els Dilluns del Cipri

Intervenció de Joan Carles Gallego en l'acte de presentació de Josep Borrell a la segona edició d'Els Dilluns del Cipri. (09/11/09)


Intervenció de Joan Carles Gallego a la jornada de suport a la transició justa davant del canvi climàtic

Amb motiu de la Conferència de Barcelona sobre canvi climàtic, els sindicats CCOO, UGT, la Confederació Sindical Internacional (CSI) i la Confederació Europea de Sindicats (CES) han organitzat una jornada de suport a la transició justa davant del canvi climàtic per debatre les connotacions del canvi climàtic en el món laboral i l'economia.


Parlament de Joan Carles Gallego en la manifestació contra el tancament de Lear a Roquetes

Joan Carles Gallego ha participat en la manifestació de les Terres de l'Ebre sota el lema "Volem indústria, volem treball" contra el tancament de Lear a Roquetes i per reclamar a l'Administració catalana mesures i polítiques per garantir i reactivar el teixit industrial de les Terres de l'Ebre.


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'acte d'homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, ha tancat l'acte d'homenatge a Francesc Ferrer i Guàrdia, que s'emmarca en el conjunt d'activitats celebrades arreu de Catalunya amb motiu del centenari de l'afusellament del lliurepensador.


Participació de Joan Carles Gallego al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'esmorzar informatiu del Fòrum Europa Tribuna Catalunya que va tenir lloc a l'Hotel Avenida Palace el 15/10/2009.


Ofrena floral al monument al monument a Ferrer i Guàrdia amb ocasió del centenari de la seva mort

Joan Carles Gallego ha participat a l'ofrena floral al monument a Francesc Ferrer i Guàrdia, a l'avinguda de l'Estadi de Montjuïc, amb ocasió del centenari del seu afusellament. (13/10/09)


Participació de Joan Carles Gallego a la Jornada «Conseqüències de la crisi econòmica: una visió empresarial i social»

Intervenció de Joan Carles Gallego en la Jornada «Conseqüències de la crisi econòmica: una visió empresarial i social», organitzada per APDO.


Intervenció de Joan Carles Gallego a la taula rodona "Diálogo social en el territorio" de l'Escola d'estiu confederal

Joan Carles Gallego ha intervingut a la taula rodona "Diálogo social en el territorio" de l'Escola d'estiu confederal, que sota el títol "Empleo, protección social y negociación colectiva", va tenir lloc del 8 al 10 de setembre de 2009.


Intervenció de Joan Carles Gallego a la 7a Jornada del Seminari Salvador Seguí

Joan Carles Gallego ha participat en la 7ª Jornada del Seminari Salvador Seguí, impulsada per CCOO de Catalunya que enguany portava per títol "Mercat, globalització i nació".


Intervenció de Joan Carles Gallego a la UPEC

El secretari general de CCOO de Catalunya va intervenir, el dijous 9 de juliol, en una de les ponències de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC), que té per lema 'Més enllà de la crisi'. El debat es titulava 'El sindicalisme confederal vers la crisi. Propostes de futur'.


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades del Barcelonès

Joan Carles Gallego ha intervingut en la cloenda de l'assemblea de delegats i delegades del Barcelonès que ha tingut lloc al Teatre Romea amb el lema "Propostes de CCOO davant la crisi".


Intervenció en la conferència de la Secció Sindical Estatal de "la Caixa"

Joan Carles Gallego ha fet una salutació en la conferència de la secció sindical estatal de La Caixa, celebrada el dies 17 i 18 de juny de 2009.


Salutació al Seminari "La gestió energètica a Catalunya"

Joan Carles Gallego ha fet la salutació al 1r Seminari confederal "La gestió energètica a Catalunya", que ha tingut lloc el 5 de juny a la seu de CCOO de Catalunya.


Participació de Joan Carles Gallego al III Ciclo Horarios Racionales

Joan Carles Gallego ha intervingut en la taula rodona "Els horaris: factor clau per la conciliació, la igualtat i la productivitat" dintre del III Ciclo de "Horarios Racionales"


Presentació del llibre “Un treball digne per una vida digna”

Joan Carles Gallego ha fet la presentació del llibre “Un treball digne per una vida digna”, que consta de més de seixanta fotografies d'Antonio Rosa i que van acompanyades d'un comentari de persones vinculades al món de la cultura des de diferents àmbits. Un treball digne per a una vida digna fa un recorregut per les exposicions i els documentals produïts per la Secretaria de Formació Sindical i Cultura de CCOO de Catalunya relacionats directament amb el món del treball, on es tracten qüestions com l'explotació laboral infantil dels nens i nenes de Llatinoamèrica, les condicions de vida i de treball de la mineria artesana del Triangle Miner de Nicaragua, la situació de la dona a les indústries maquiladores o la realitat quotidiana de la immigració a Catalunya.


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea de delegats i delegades del Vallès Oriental - Maresme

Joan Carles Gallego ha participat en l'assemblea de delegats i delegades del Vallès Oriental - Maresme, emmarcada en l'entorn de l'1 de Maig i que ha tractat sobre la situació actual i com afrontar la crisi. L'assemblea ha comptat amb les intervencions d'Ignacio Fernández Toxo, secretari general de CCOO d'Espanya; de Joan Carles Gallego, secretari general de la CONC, i d'Ovidi Huertas, secretari general de CCOO al Vallès Oriental - Maresme.


Discurs de Joan Carles Gallego amb motiu de l'1 de Maig

Intervenció de Joan Carles Gallego a l'1 de Maig, enguany celebrat sota el lema "Plantem cara a la crisi: Treball estable i protecció social".


Intervenció de Joan Carles Gallego en l'assemblea "Sortir de la crisi amb millor prevenció i més salut"

Joan Carles Gallego ha participat en l'assemblea de delegats i delegades de prevenció, que, amb motiu del Dia Internacional per la Salut en el Treball, ha tingut lloc amb el lema "Sortir de la crisi amb millor prevenció i més salut".


Salutació de Joan Carles Gallego al 13è Congrés de la UGT de Catalunya

Salutació de Joan Carles Gallego a la sessió inaugural del 13è Congrés de la UGT de Catalunya.


Salutació de Joan Carles Gallego al 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

Salutació de Joan Carles Gallego a l'acte inaugural del 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya que, amb el lema "Un sector al servei de les persones", ha tingut lloc a la Farga de l'Hospitalet, els dies 26 i 27 de març de 2009.


Lliurament d'habitatges de la cooperativa Habitatge Entorn a l'Hospitalet de Llobregat

Joan Carles Gallego ha participat en l'acte de lliurament d'habitatges que la cooperativa Habitatge Entorn ha fet a l'Hospitalet de Llobregat.


Participació de Joan Carles Gallego a l'assemblea conjunta de delegats i delegades de CCOO i UGT del Bages-Berguedà

Joan Carles Gallego ha participat a l'assemblea conjunta de delegats i delegades de CCOO i UGT del Bages-Berguedà, que ha tingut lloc a la Fundació Universitària del Bages.


Participació de Joan Carles Gallego a la II Trobada Sindical de l'Euroregió

Joan Carles Gallego ha participat a la II Trobada Sindical de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. (04/02/09)


Intervenció de Joan Carles Gallego a la jornada "Noves idees en temps de crisi"

Intervenció de Joan Carles Gallego a la taula rodona: Elements per construir una nova cohesió social, que va tenir lloc el 30 de gener de 2009, en el marc de la jornada "Noves idees en temps de crisi", organitzada per la Fundació Campalans.


Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya

Compareixença de Joan Carles Gallego al Parlament de Catalunya, sessió núm. 26.1, en relació amb el Projecte de llei d'educació de Catalunya. (16/01/09)


Intervenció de Joan Carles Gallego a l'assemblea de delegats i delegades de CCOO i UGT amb el lema "Ofensiva per l'ocupació i la indústria"

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, va participar a l'assemblea conjunta amb UGT, que amb el lema "Ofensiva per l'ocupació i la indústria" va tenir lloc a Barcelona. (10/12/08)


Intervenció de Joan Carles Gallego en la jornada "Globalització i crisi industrial"

Guió de la intervenció de Joan Carles Gallego en la jornada "Globalització i crisi industrial", organitzada per la Fundació La Maquinista. (10/12/08)


Cloenda del 9è Congrés de la CONC

Primera intervenció de Joan Carles Gallego com a secretari general de CCOO de Catalunya en l'acte de cloenda del 9è Congrés de la CONC (04/12/08)


Articles

"Garantir la ciutadania i la renda"

En l'article de Joan Carles Gallego i Camil Ros, publicat a 'El Periódico', el 3 de gener de 2017, es destaca que una assignació econòmica de suficiència permetria dotar de seguretat i llibertat els més vulnerables.


'Les memòries del futur'

Joan Carles Gallego, Secretari general de CCOO de Catalunya, diu en aquest article que l'exposició del Born era una oportunitat per reflexionar sobre la impunitat, obviada fa anys i creu que la democràcia es conquista i no és una concessió, sinó un procés en construcció.


'Igualtat de temporals i indefinits'

Per a Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) fa més urgent la revisió de les nostres lleis laborals, ja que la realitat del mercat de treball està encreuada de precarietat i frau en la contractació.


'Analitzar i exigir'

Article de Joan Carles Gallego publicat en El Diari del Treball, en el qual fa una valoració dels resultats de les eleccions generals del 26 de juny. (05/07/16)


Canviar polítiques perquè necessitem polítiques de canvi

Article de Joan Carles Gallego publicat en El Diari del Treball en el qual parla de les properes eleccions generals, i de com hem d'intentar que es converteixin en una ocasió per debatre sobre els problemes reals de la societat i com a oportunitat per canviar de polítiques. (20/06/16)


'Pressupost i justícia fiscal'

El projecte de pressupost aprovat pel Govern de la Generalitat per al 2016 és insuficient per fer front a la situació d'emergència social reconeguda pel mateix Parlament en el debat sobre la pobresa. Tots els indicadors socials s'han agreujat en relació amb la situació prèvia a l'inici de la política de retallades del 2010. Després de sis anys, la taxa de pobresa és del 20,9% i el 70% de persones aturades no rep cap prestació, hi ha necessitats socials urgents i cal recuperar els nivells de provisió i qualitat perduts pels serveis públics. Per això hem de valorar el pressupost en termes de justícia fiscal, de com l'ingrés públic s'aplica en despesa i inversió pública per satisfer necessitats socials. Més enllà de l'evolució interanual, la composició interdepartamental o les partides consignades per a cada capítol pressupostari, cal analitzar la redistribució de la riquesa, la justícia social i quin model de societat dibuixa i projecta.


'Els drets no se suspenen'

Article 'Els drets no se suspenen' de Joan Carles Gallego, Camil Ros, Jordi Giró, Jordi Cuixart i Diosdado Toledado, publicat als diaris El Periódico, ARA, Diari del Treball amb motiu de la manifestació del proper diumenge 29 de maig, que tindrà lloc a partir de les 12 hores, a la plaça Urquinaona de Barcelona, amb lema 'Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials i democràcia real'. (25/05/16)


Primer de Maig de lluita contra la pobresa laboral i social

En aquest article publicat a ViaEmpresa, Joan Carles Gallego fa una anàlisi de les condicions amb què avui es treballa i es viu al nostre país, i insta els treballadors i treballadores a sortir al carrer aquest Primer de Maig a denunciar injustícies i a reclamar millores. (02/05/16)


Article de Joan Carles Gallego a 'ViaEmpresa': "Primer de Maig de lluita contra la pobresa laboral i social"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat a ViaEmpresa el 2 de maig de 2016 en el marc del Primer de Maig.


Lluitar contra la pobresa i la desigualtat

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'El Diari del Treball' amb motiu del Primer de Maig. (26/04/16)


Feminitzant CCOO

Nou article de Joan Carles Gallego al diari digital 'CatalunyaPress'. (25/02/16)


2016: recuperar drets i la qualitat de treball

Article de Joan Carles Gallego publicat al setmanari L'Econòmic. (10/01/16)


"El futur del treball"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital 'CatalunyaPress'. (14/12/15)


Joan Carles Gallego: 'Activar la negociació'

Article publicat al diari 'La Vanguardia' el dimecres 9 de desembre del 2015.


Joan Carles Gallego: 'Polítiques al servei del benestar social'

Article publicat al diari 'El Periódico de Catalunya' el dimarts 24 de novembre de 2015.


Joan Carles Gallego: 'La indústria, en perill'

Article publicat al diari 'El Periódico de Catalunya' el divendres 30 d'octubre de 2015.


Quan tot afecta a tots, tothom té responsabilitats. Qatar i el Barça.

Qatar Airways, una companyia vinculada al govern de Qatar, vulnera sistemàticament els drets laborals, tal com han denunciat l'Organització Internacional del Treball i la Confederació Sindical Internacional. (26/10/15)


'El conflicto de Valeo: de la imposición a la negociación'

En aquest article publicat a 'El País', Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, expliquen com la unió de la plantilla de Valeo ha d'impedir el trasllat de l'empresa. (19/10/15)


Un pla de rescat de les persones

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (16/10/15)


'Todavía nos queda la ternura de los pueblos'

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'eldiario.es'. (05/09/15)


Un fantasma recorre Europa: la democràcia!

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'El diari del treball' i a 'CatalunyaPress'. (09/07/15)


"Urgeix el combat de la pobresa"

Article d'opinió de Joan Carles Gallego publicat al 'Diari del Treball'. (05/06/15)


Votar, organitzar i participar

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital CatalunyaPress. (25/05/15)


'Repartir millor el pastís'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (15/05/15)


Article de Joan Carles Gallego i José Cachinero a 'El Periódico': "Una política industrial de consens"

Article d'opinió de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i José Cachinero, secretari d'Acció Sindical i Política Sectorial de CCOO de Catalunya.


Article de Joan Carles Gallego i José Cachinero a El Periódico: 'Una política industrial de consens'

"Una política industrial de consens": article d'opinió de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i José Cachinero, secretari d'Acció Sindical i Política Sectorial de CCOO de Catalunya, publicat a "El Periódico de Catalunya" (08/05/15).


La riquesa de les nacions… o de la gent

Article de Joan Carles Gallego publicat en 'El Diari del Treball' (05/05/15).


Per l'ocupació i el salari digne

Article de Joan Carles Gallego publicat en 'El Punt Avui' (28/04/15)


Economia de la gent

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'El Diari del Treball' (20/04/15)'


'Política quotidiana'

Aprofitant el cicle electoral, Joan Carles Gallego parla en aquest article d'actualitat, publicat a la revista digital 'CatalunyaPress', del divorci entre la política centrada en els aspectes més superestructurals i vista com a mètode per assolir el poder i la política com a procés per decidir les respostes a les necessitats humanes, aquella que té a veure amb les persones i el desenvolupament personal i social, la política quotidiana. (09/04/15)


'Els convenis no han de repartir les molles'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress', en el qual analitza l'estat de la negociació col·lectiva. (13/03/15)


'El dret de vaga està en perill. Defensem-lo!'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (20/02/15)


'Emergència social i cita electoral'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (06/02/15)


Joan Carles Gallego: 'CCOO: 50 anys construint present i futur'

Article publicat a la revista d'Unió de Pagesos, 'La Terra' (gener 2015).


2016: recuperar drets i la qualitat de treball

Article de Joan Carles Gallego publicat en el suplement d'economia L'Econòmic, del Punt/Avui


'Llei de seguretat ciutadana o com silenciar la protesta social'

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'CatalunyaPress'. (12/12/14)


'La utopia quotidiana del sindicalisme'

Article 'La utopia quotidiana del sindicalisme' de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya publicat a 'El Periódico de Catalunya'. (20/11/14)


'Construint 50 anys'

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'La Vanguardia'. (20/11/14)


'El sindicalismo, entre la necesidad, la legitimidad y la utilidad'

Artículo de Joan Carles Gallego publicado en el foro de debate llamado "Espacio Público" del Diario Público. Este artículo se incluye en el debate sobre "Los sindicatos en tiempos neoliberales" publicado en el ágora económica de "Espacio Público". (17/08/14)


Joan Carles Gallego: 'Sense voluntat política no hi ha canvi possible'

Article publicat a 'El Periódico de Catalunya' (22-7-2014).


Article de Joan Carles Gallego publicat a 'CatalunyaPress'

Joan Carles Gallego fa una anàlisi de la situació del mercat de treball en aquest article publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (16/05/14)


"El 1 de Mayo está presente, pero el futuro no es inevitable"

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (01/05/14)


El balanç d'una injusta reforma inútil

Article de Joan Carles Gallego publicat en 'El Punt Avui'. (22/02/14)


"Reforma laboral: la gran decepció"

Joan Carles Gallego analitza en aquest article, publicat en el diari digital "CatalunyaPress", les conseqüències de la darrera reforma laboral. (21/02/14)


Els conflictes de la reforma laboral

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (08/02/14)


Una lliçó contra la desigualtat i la imposició

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital "CatalunyaPress", en què analitza les recents mobilitzacions dels veïns i veïnes de Gamonal. (24/01/14)


Recordant la vaga general del 14-D (1988)

Article de Joan Carles Gallego a 'El Punt /Avui'.


"Una mirada al futur"

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, recorda en aquest article publicat a El Punt / Avui la vaga general del 14 de desembre del 1988, de la qual ara es compleixen 25 anys. (15/12/13)


De nou uns pressupostos antisocials

Article de Joan Carles Gallego a 'CatalunyaPress'. (11/11/13)


"Treball digne, vida digna"

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'CatalunyaPress'. (12/10/13)


"Reformes que canvien les regles del joc"

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'CatalunyaPress'. (23/09/13)


"La injusta i poc democràtica pròrroga pressupostària"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital CatalunyaPress.


'Un any de reforma laboral'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el diari digital 'CatalunyaPress'. (08/07/13)


"16-J entre Europa y las pensiones"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital 'CatalunyaPress'. (14/06/13)


"Nou atac al sistema públic de pensions"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital CatalunyaPress. (31/05/13)


"Un cop interessat al sistema de pensions"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital 'Catalunya Plural' en què parla de com la modificació unilateral per part del Govern dels termes de l'Acord de pensions, que era fruit del diàleg social, és un nou atac al sistema públic de pensions. (15/05/13)


'Dret al treball sota amenaça'

En aquest article, publicat al diari digital 'CatalunyaPress', Joan Carles Gallego parla de com s'està qüestionant el dret laboral i els seus instruments mentre s'augmenta la posició de poder dels empresaris i s'afebleixen els drets i les tuteles dels treballadors i treballadores.


"Contra l'austerici"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari El Punt-AVUI. (01/05/13)


'Fer front a l'exclusió social'

Article de Joan Carles Gallego publicat en el núm. 105 de la revista 'Jovent', maig del 2013.


"Un futur en construcció"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (26/04/13)


La renda garantida de ciutadania, una resposta a l'exclusió social

En aquest article publicat a CatalunyaPress, Joan Carles Gallego parla de com la RGC pot ser una resposta eficient i justa a la pobresa i l'exclusió social a Catalunya, ja que la RGC és un dret previst en l'Estatut d'autonomia de Catalunya del 2006 per assegurar els ingressos mínims per fer front a les situacions de necessitat de qualsevol ciutadà o ciutadana. (10/4/13)


'Reflexió i debat, renovació i combat. Article de Joan Carles Gallego publicat a 'CatalunyaPress'

Joan Carles Gallego parla, en aquest article, dels debats i les propostes del X Congrés de la Confederació Sindical de CCOO i de la manifestació del proper 10 de març contra l'atur i la corrupció. (01/03/13)


Corruptors i corromputs

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (15/02/13)


Justícia social i qualitat democràtica

Article publicat a El Punt Avui i signat per Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO Catalunya; Jordi Giró, president de la Confederació d'AV de Catalunya (CONFAVC); Vanesa Valiño, directora de l'Observatori DESC; Ada Colau, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca; Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT Catalunya, que parla sobre l'admissió a tràmit de la iniciativa legislativa popular (ILP) per a la dació en pagament amb efecte retroactiu, la paralització dels desnonaments i la promoció del lloguer social que es vota avui al Congrés dels Diputats. (12/02/13)


"Canviar les coses"

En aquest article, publicat a CatalunyaPress, Joan Carles Gallego explica que cal abordar els problemes econòmics i socials del país amb un conjunt de propostes que permetin canviar el model productiu, que reforcin l'estat del benestar i que situïn l'ocupació en el centre de les polítiques, i que també cal reforçar els mecanismes democràtics (24/01/13).


"Compromís contra l'atur". Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress

En aquest article publicat a Catalunya Press, Joan Carles Gallego parla de la resolució “Contra l'atur i per la creació d'ocupació” aprovada pel X Congrés de CCOO de Catalunya. (09/01/13)


El sindicat es posa al dia en propostes i instruments

En aquest article Joan Carles Gallego parla del X Congrés de la CONC, en el qual s'ha debatut i aprovat el Pla d'acció per als propers anys i s'han elegit les persones que compondran els nous òrgans de direcció, govern i gestió del sindicat. Article publicat en el núm. 212 de Lluita Obrera.


Pròleg del llibre "Seminari Salvador Seguí: sindicalisme de classe i nacional, 2008-2012"

Pròleg del llibre "Seminari Salvador Seguí: sindicalisme de classe i nacional, 2008-2012" editat per la Fundació Cipriano García (desembre 2012)


"És clar que és política"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress en què parla de la vaga general del 14-N. (20/11/12)


Joan Carles Gallego: "In(ter)dependència"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Periódico" el dimarts 30 d'octubre de 2012.


"Moltes raons per fer una vaga general"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (19/10/12)


"El futur en construcció"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (01/10/12)


"Jo vull decidir per una Catalunya social"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (16/09/12)


Joan Carles Gallego: "Progrés nacional i social, inseparables"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Periódico". (07/09/12)


Un nou marc fiscal per garantir els drets socials.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (10/08/12)


Més pobresa, més conflicte social, més desigualtat.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (13/07/12)


"No callem!"

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (23/06/12)


Dimarts i divendres de sacrificis i dolors.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (25/05/12)


Ni bandes ni rates.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (27/04/12)


Joan Carles Gallego: "Competència deslleial i sobreexplotació laboral"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Periódico" el dimarts 24 d'abril de 2012.


ILP sobre el dret a l'habitatge

CCOO de Catalunya, juntament amb d'altres entitats, promou una Iniciativa Legislativa Popular sobre el dret a l'habitatge.


La vaga general ha parlat.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (29/03/12)


Joan Carles Gallego: "Massa raons per a la protesta"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Punt/AVUI". (28/03/12)


Joan Carles Gallego: "Una vaga necessària"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "Ara" (28/03/12)


Reguem l'arbre sec. Ni austeritat ni arbitrarietat.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (12/03/12)


Pròleg a càrrec de Joan Carles Gallego pel llibre "Conversaciones en Colomers. Reflexiones sobre sindicalismo y política durante la transición a la democracia en España".

Joan Carles Gallego ha escrit el pròleg del llibre "Conversaciones en Colomers. Reflexiones sobre sindicalismo y política durante la transición a la democracia en España", que recull de les converses que van mantenir a Colomers (Girona), Isidor Boix, José Luis López Bulla i Carles Navales, al voltant del passat i l'evolució del sindicalisme.


25 anys d'ICV

Amb motiu del 25è aniversari d'ICV Joan Carles Gallego reflexiona sobre el paper d'ICV en la Catalunya del segle XXI i en un context de crisi social i ecològica. Revista Treball núm. 200. Febrer 2012.


Article "Dèficit fiscal i Estat de benestar"

Article de Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez a La Vanguardia. (31/01/12)


Més enllà del bon desig

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (05/01/12)


Joan Carles Gallego: "L'euro, una ocasió perduda"

Article de Joan Carles Gallego sobre els deu anys de l'euro, publicat a ElPun/tAvui. (02/01/12)


Article de Joan Carles Gallego a l'Anuari 2011 de Món Empresarial

Joan Carles Gallego fa en aquest article un balanç del 2011 i reflexiona entorn a allò que pot passar en els propers mesos. (Gener 2012)


El que podem fer davant de les polítiques antisocials

Article de Joan Carles Gallego publicat a la revista 'Lluita Obrera' núm. 208. (gener-març 2012)


Joan Carles Gallego: 'El conseller Mena no ha entès el problema del país'

Per a Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, "el conseller Mena no ha entès el problema del país, no ha encertat la fórmula, ha copiat malament i no ha tingut criteri propi" ja que "en comptes de fer una reforma fiscal justa i lluitar contra el frau per fer aflorar la riquesa existent i estimular l'economia' ha regalat 'al 10 % més ric de la població la supressió de l'impost de successions". (27/12/11)


Balanç d'un any de Govern de CiU: aprofitar la crisi per desmantellar els serveis públics

Article publicat a la Revista de Estudios núm. 35 de la Fundació 1º de Mayo de CCOO d'Espanya.


Joan Carles Gallego: "Negociar ante la crisis"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari La Vanguardia.


La política del dia a dia.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (25/11/11)


Adaptar-se als canvis en comptes d'acomiadar.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (11/11/11)


Eradicar la pobresa és possible

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (28/10/11)


De la demagògia a la ideologia

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (13/10/11)


La resignació no és una opció.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (29/09/11)


Els drets socials i els nacionals han d'avançar junts

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (15/09/11)


De la ideologia a l'absurd: renda mínima i dèficit.

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (30/08/11)


Joan Carles Gallego i Ghassan Saliba: la incitació a l'odi provoca terrorisme

Article del secretari general i del secretari d'Immigració de CCOO de Catalunya publicat al diari Público.


Culpabilitzar al feble

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (29/07/11)


Retallades, ni a Catalunya ni a Europa

Article de Joan Carles Gallego publicat a CatalunyaPress. (15/07/11)


Joan Carles Gallego: "Una altra Europa i Catalunya són possibles"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Triangle".


Joan Carles Gallego: "Els reptes del sindicalisme"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari La Vanguardia.


Joan Carles Gallego: "Els nostres drets no es toquen!"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "Públic".


Joan Carles Gallego: "Més ocupació i menys retallades"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "El Punt / Avui".


Joan Carles Gallego: "La gran retallada contra el nostre model social"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "Ara".


Joan Carles Gallego: "Empleo, pensiones y crecimento: un esfuerzo de todos"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en la revista "Catalunya empresarial".


Joan Carles Gallego: "Salaris contra competitivitat"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "El Periódico".


Joan Carles Gallego: "Acord social per als conflictes oberts"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "Públic".


Acord social amb conflictes oberts

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari digital Eldebat.cat (09/02/11)


Joan Carles Gallego i Dolors Llobet: "Se estrecha el cerco"

Article del secretari general i la portaveu i secretària de Comunicació de CCOO de Catalunya, publicat a La Vanguardia, sobre les reformes de les caixes d'estalvi.


Joan Carles Gallego: "Què ens espera després d'un any perdut?"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "Món Empresarial".


Article de Joan Carles Gallego: "Per una sortida equilibrada i solidària"

Article publicat en els diaris Avui i El Punt diumenge 2 de gener de 2011.


Article de Joan Carles Gallego: "Tàpies, empremta solidària"

El secretari general de CCOO de Catalunya reflexiona sobre el pintor i escultor Antoni Tàpies, amb la seva obra compromesa al llarg de la seva carrera.


Joan Carles Gallego: "Una fiscalidad justa donde pague más quien más tiene"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "El Periódico de Catalunya"


Joan Carles Gallego: "¿Cómo salimos de ésta?"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "La Vanguardia"


Joan Carles Gallego reflexiona sobre els reptes de Catalunya, a uns dies de les eleccions autonòmiques

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "AVUI/El Punt" i propostes de CCOO de Catalunya davant les eleccions autonòmiques


Joan Carles Gallego: "Simón Rosado: gran persona y gran sindicalista"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat en el diari "El Periódico".


CCOO de Catalunya destaca Marcelino Camacho com la figura més important del sindicalisme espanyol del segle XX

Marcelino Camacho, històric sindicalista i fundador de CCOO, ha mort la matinada del divendres 29 d'octubre a l'edat de 92 anys.


Una movilización imprescindible

Article de Joan Carles Gallego publicat a Cuadernos de la Fundación núm. 12 de la Fundación 1º de Mayo de CCOO d'Espanya, en un monogràfic sobre la vaga general del 29 de setembre de 2010.


Joan Carles Gallego: "29-S: una vaga necessària i útil"

Feu clic per veure l'article "29-S: una vaga necessària i útil", publicat al diari "Avui/El Punt" el 28 de setembre de 2010.


Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez: "29-S: ens sobren raons"

Article dels secretaris generals de CCOO de Catalunya i UGT publicat al diari "El Periódico"


Article de Joan Carles Gallego al diari 'Públic': Així no, perquè és injust i inútil

Article del secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, sobre els motius de la vaga general, publicat al diari 'Public' el 3 de setembre del 2010.


29-S, una mobilització imprescindible

Article publicat a 'LA FACTORÍA' en el número monogràfic d'aquesta revista sobre la vaga general del 29 de setembre.


Joan Carles Gallego: "El segrest de la sobirania popular"

Feu clic per veure l'article "El segrest de la sobirania popular", publicat en el diari "AVUI" (3 de juliol de 2010).


Joan Carles Gallego: "Una proposta injusta i inútil"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "El Periódico"


Joan Carles Gallego: "Cap a l'Estat del malestar"

Article del secretari general de CCOO de Catalunya publicat al diari "Público"


Joan Carles Gallego i Dolors Llobet: "El futur de les caixes"

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Dolors Llobet, portaveu del sindicat, publicat a 'La Vanguardia' (04-06-2010)


Joan Carles Gallego: 'Les caixes, entre la tisorada i la reforma'

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, reflexiona sobre les reformes a les caixes d'estalvi en un article publicat al diari 'El Periódico de Catalunya' del 25 de maig de 2010.


"L'economia catalana no remunta"

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, publicat en el diari "Avui" (30-04-2010), en què parla de la situació actual de l'economia catalana, que encara es troba sota els efectes de la crisi.


Ara, més que mai, és temps d'igualtat

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'Eldebat.cat'. (10/03/10)


Joan Carles Gallego: "Un debate riguroso"

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, reflexiona sobre el debat al voltant de l'edat de jubilació en un article publicat a "La Vanguardia" (3-3-2010).


Retallada de drets: ni parlar-ne!

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'Eldebat.cat'. (09/02/10)


Joan Carles Gallego: 'Retallada de drets injusta i innecessària'

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, reflexiona sobre l'allargament de l'edat de jubilació en un article publicat al diari 'AVUI' del 5 de febrer de 2010.


"CCOO proposa les bases per a un canvi del model productiu i la millora de la protecció social"

La sortida de la crisi requereix canviar el patró de creixement per fer-lo més sòlid, coherent amb les tendències globals i compatible amb un model social i de relacions laborals determinat. Article de Joan Carles Gallego al núm. 197 de Lluita Obrera.


'Impostos i igualtat d'oportunitats'

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, sobre la fiscalitat en un article conjunt amb Josep Maria Álvarez (UGT) en el diari 'El Periódico' (4-12-2009), titulat 'Impostos i igualtat d'oportunitats'.


Manuel Vázquez Montalbán, amic, company

Article de Joan Carles Gallego publicat a la edició especial de Lluita Obrera dedicada a "Los mares del Sur", de Manuel Vázquez Montalbán. La publicació s'emmarca en l'acte de commemoració del 30è aniversari de la novel·la i de l'atorgació del Premi Planeta, l'any 1979.


'Equilibri territorial o desertització'

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, publicat a El Punt (02-11-2009) sobre la desindustrialització de les Terres de l'Ebre, la Segarra, Osona, l'Anoia, el Bages i el Ripollès.


Joan Carles Gallego: "Que paguen"

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, reflexiona, en un article publicat en el diari 'La Vanguardia' del dijous 15 d'octubre de 2009, sobre la política fiscal.


Los retos sociales y laborales, hoy

Article de Joan Carles Gallego publicat a Catalunya Empresarial núm. 219 (octubre-novembre 2009)


Cal que la patronal canviï d'actitud

Article de Joan Carles Gallego a 'Eldebat.cat'. (14/09/09)


Per què volem que s'apugin els impostos?

Article publicat a la revista Lluita Obrera núm. 196 (setembre-octubre 2009)


Més autogovern al servei de les persones

Article de Joan Carles Gallego publicat a Lluita Obrera núm. 196 (setembre-octubre 2009)


"Cambios en el mapa financiero catalán"

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari El País. (07/07/09)


'Per les persones'

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, publicat a 'El Periódico' (06-07-2009)


Canvis en el sector financer?

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, publicat a 'La Vanguardia' (17-06-2009)


Per un futur més just

Article de Joan Carles Gallego publicat al diari Avui amb motiu de l'1 de Maig. (01/05/09)


Ante la crisis

Article de Joan Carles Gallego publicat a La Vanguardia. (26/03/09)


El futuro de Seat

Joan Carles Gallego parla en aquest article publicat a El Mundo del referèndum celebrat a Seat sobre la proposta de congelació salarial en 2009 a fi d'optar a la fabricació del nou Audi Q3 a Martorell. (20/03/09)


'Cal negociar'

Article de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i de Montse Ros, secretària general de la Federació d'Ensenyament de CCOO de Catalunya, sobre el conflicte d'Ensenyament publicat al diari 'Avui'. (19/03/09)


"Mesures insuficents"

Article de Joan Carles Gallego publicat a 'El Periódico'. (14/03/09)


Propostes efectives i capacitat de pressió, senyes d'identitat de CCOO davant la crisi

Article de Joan Carles Gallego a la revista 'Lluita Obrera' núm. 194 (març-abril 2009)


Cap treballador sol davant la crisi

Article de Joan Carles Gallego per a 'Eldebat.cat'. (27/01/09)


Més forts i més útils per encarar la crisi econòmica

Article de Joan Carles Gallego publicat a la revista 'Lluita Obrera' núm. 193 (gener-febrer 2009)


CCOO, en marxa contra la crisi

Article de Joan Carles Gallego per a 'Eldebat.cat'. (07/12/08)